Automaalaamo A. Tuomola Oy palvelee joustavasti

Automaalaamo A. Tuomola Oy toteuttaa auton peltikorjaukset, maalaukset sekä lasinvaihdot ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Suoritamme myös vahinkotarkastukset sekä vakuutusyhtiöiden kautta tehtävät kolarikorjaus- ja maalaustyöt. Saat meiltä tarvitessasi käyttöösi myös sijaisauton, saatavana myös diesel-autoja. Palvelumme on joustavaa ja vastaamme puhelimeen vuorokauden ympäri!  

Korjaamopalvelut

Korjaamme kaikki henkilö- ja pakettiautot merkistä ja mallista riippumatta. Käytämme asennuksissamme vain laadukkaita varaosia ja sovimme tehtävät työt aina etukäteen asiakkaan kanssa. Olemme erikoistuneet kolarikorjauksiin, joista korjaamollamme on yli 50 vuoden kokemus! Oiomme pienemmät vauriot käsityönä, isommissa vaurioissa vaihdamme osat kokonaan uusiin. Meillä on käytössämme myös tietokoneavusteinen korinoikaisupenkki. Palveluihimme kuuluvat myös muut kolarikorjauksen yleiset työt, kuten lasinvaihdot. Toteutamme kaikki korjaustyöt huolellisesti - uusi maalipinta peittää aina laadukkaasti tehdyt oikaisu- ja pohjatyöt!

Maalaamopalvelut

Auton maalaus on tarkkuutta ja taitoa vaativa työtehtävä. Ensiluokkainen työnjälki syntyy vain korkealla ammattitaidolla ja laadukkailla maaleilla: käytämme DuPont, PPG ja Sikkens automaaleja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme - Automaalaamo A. Tuomola Oy